VERWARMING

Ben je op zoek naar een nieuwe verwarmingsinstallatie? Geert Moorkens is dé specialist om je daarmee verder helpen. Als erkend installateur kan je bij hem ook terecht voor alle onderhoud, reparaties en herstellingen.

 

Je verwarmingsinstallatie zorgt voor een comfortabel gevoel in je woning. Daarom is het zeer belangrijk om de juiste installatie te kiezen.  Kies je voor een centraal verwarmingssysteem? Dit kan met een hoogrendementsketel of een condensatieketel. Afhankelijk van de beschikbare ruimte kan je kiezen voor een wandketel of een vloerketel. Aardgas of mazout? Aan jou de keuze.  Geef je niet graag plaats af in je woning, dan kies je beter voor vloerverwarming.

 

Daarnaast zorgen wij ook voor de installatie en het onderhoud van zonneboilers en warmtepompen. Deze installaties zijn niet enkel kostenbesparend, maar zijn ook goed voor het milieu. In de winter worden koele ruimtes snel opgewarmd en in de zomer worden de warme ruimtes afgekoeld.

 

Wij zorgen niet enkel voor de levering, plaatsing en onderhoud van de verwarmingsinstallaties, maar wij geven je ook graag advies over de beste installatie die voldoet aan jouw verwachtingen en die aangepast is aan jouw woning. En dit voor zowel nieuwbouw woningen als renovatieprojecten. Wij zijn een officieel erkend Cerga gasinstallateur en erkend Informazout expert. Door deze erkenning en onze ervaring, is kwaliteit gegarandeerd.

 

Geert Moorkens is jouw specialist voor het installeren, onderhoud en uitvoeren van herstellingen aan alle verwarmingsinstallaties. Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte.

Geert Moorkens, dé specialist voor centrale verwarming.

Geert Moorkens, dé specialist voor centrale verwarming.
Moorkens Geert GCV
Pleintje 34 - 2460 Tielen
Tel. 014 / 55 28 35
Gsm 0476 / 33 92 77
info@moorkensverwarming.be
BTW BE 0816 875 206
Moorkens Geert GCV
Pleintje 34 - 2460 Tielen
Tel. 014 / 55 28 35
Gsm 0476 / 33 92 77
info@moorkensverwarming.be
BTW BE 0816 875 206